Кошик
630 відгуків
Интернет магазин Дачник
+380 (98) 977-92-82
+380 (63) 355-34-58
Александр
+380 (99) 529-26-29
Александр

Механізм роботи сіковарки базується на виділення соку із свіжих фруктів, ягід і овочів під впливом гарячої пари (60–70С). Це дозволяє зберегти первинні вітаміни і смак, купуючи натуральний сік. Отриманий за допомогою соковарки сік аналогічний тільки що выжатому, але при цьому придатний для заготівлі про запас, так як пастеризується в процесі випарювання і не потребує додаткової теплової обробки. Соковарка являє собою «багатоповерхову» каструлю. У нижню її частину заливають воду (не менше 3л), а у верхню укладаються вимиті фрукти, овочі або ягоди, очищені від кісточок, великі – в порізаному вигляді. Потім конструкцію ставлять на плиту. Вода в нижній частині каструлі нагрівається, і пара піднімається вгору, підігріваючи фрукти. Виділяється сік поступово стікає через спеціальний кран з трубочкою в підготовлену ємність.

Соковарки

Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner